- Op 26 januari 2017 is het zover. Dan organiseren we weer het jaarlijkse NSVV Lichtcongres Outdoor. Qua locatie hebben we ons oog laten vallen op de hypermoderne Midden Nederland Hallen in het centraal gelegen Barneveld. Met het thema "Richting in verlichting" geven we u in 1 dag een update van de laatste trends en ontwikkelingen in de Outdoor verlichtingsmarkt.

Tijdens het congres presenteren we twee nieuwe  richtlijnen: de Praktijkrichtlijn voor Openbare Verlichting (NPR13201) en de Richtlijn Tunnelverlichting. U hoort alles over de (internationale) ontwikkelingen op het gebied van verlichting in de openbare ruimte,  virtual reality en meer. Een belangrijk deel van de dag bent u als bezoeker zelf actief bezig. Actuele thema’s passeren de revue in interactieve “dome” sessies.

Link naar het Programma 

Bedrijvenmarkt
Gedurende de gehele dag is er een bedrijvenmarkt waar de koffiebreaks, pauzes en lunch en borrel plaatsvinden. Zo is er ruimschoots aandacht is voor uw product(en) en kan er volop genetwerkt worden.

Informatie voor bezoekers
Aanmelden via het aanmeldformulier voor bezoekers.

Tarief
NSVV-leden: € 165,- excl.BTW
niet-NSVV leden: € 235,- excl. BTW

Informatie exposanten
Exposanten kunnen in contact komen met hun doelgroep op de bedrijvenmarkt waar volop aandacht is voor uw product(en) en volop genetwerkt kan worden. U bent er toch ook bij?

Aanmelden via het aanmeldformulier voor exposanten.