– CIE TC 3-61 zal een overzicht maken van regionale daglichtvereisten om de haalbaarheid van wereldwijde harmonisatie te beoordelen. De TC wordt voorgezeten door Dr. Claudia Amorim, Brazilië.

De voorgestelde taakomschrijving voor deze TC is: het verzamelen van beschikbare informatie over daglichtvereisten zoals die momenteel wereldwijd worden gebruikt in bouwcodes, richtlijnen en classificatiesystemen; het doen van aanbevelingen over de haalbaarheid van harmonisatie van daglichtvereisten; en het aanbevelen van opties om de harmonisatie van daglichtvereisten te verbeteren en te ondersteunen.

Als u belangstelling hebt voor en deskundig bent op het gebied van het onderwerp van deze TC, kunt u zich aanmelden voor deelname aan de TC door uw ingevulde lidmaatschaps- en auteursrechtformulieren te sturen naar het Centraal Bureau van de CIE, ciecb@cie.co.at.

De aanvraag- en auteursrechtenformulieren en andere informatie over deelname aan technische werkzaamheden van de CIE vindt u hier op de CIE-website.