Verlichting voor sportaccommodaties: Tennis - Padel PDF

Verlichting voor sportaccommodaties: Tennis - Padel PDF

Prijs: 68,37

NSVV ledenprijs: € 51,43 incl. BTW Deze aanbeveling maakt deel uit van de publicatie Verlichting voor Sportaccommodaties. Deze publicatie bestaat uit een algemeen deel aangevuld met afzonderlijke delen voor specifieke takken van sport. Het algemene deel is het deel "Algemene Grondslagen", waarin de grondslagen voor de verlichting van sportaccommodaties uitvoerig worden besproken.

Deze aanbeveling omvat de specifieke wensen en eisen met betrekking tot de tennis- en padelaccommodaties en dient samen het het deel “Verlichting voor Sportaccommodaties, Algemene Grondslagen” te worden gehanteerd.

Deze publicatie is geheel in lijn met de in 2018 gepubliceerde Nederlandse norm, NEN-EN 12193:2018 “Licht en Verlichting – Sportverlichting”(Tabel A.4: Binnenverlichting en Tabel A.16: Buitenverlichting)

De omstandigheden voor de visuele waarneming binnen en buiten, alsmede de mogelijkheden voor het installeren van armaturen, verschillen aanzienlijk. Daarom is er onderscheid gemaakt tussen binnen- en buitenaccommodaties.

Deze publicatie is opgesteld onder verantwoordelijkheid van de NSVV. In nauwe samenwerking met de KNLTB en NOC*NSF.
Deze organisaties achten de toepassing van deze aanbeveling bij de verlichting van sportaccommodaties gewenst.

  • Jaar van uitgifte: 2021
  • ISBN/EAN: 978-90-76549-14-1
  • Aantal pagina’s: 27