–  

22 oktober 2020 13.30 – 17.00 uur | Online

We hebben goed nieuws. Het jaarlijkse OVL Symposium gaat door. NSVV, OVLNL en Acquire Publishing bieden op 22 oktober inspirerende sprekers, bezoekers en innovaties graag het podium. Niet in Eindhoven, zoals eerdere jaren, maar tijdens deze online editie van het symposium. Daarmee houden we de traditie in stand. En komen we tegemoet aan de behoefte bij onze leden en relaties om kennis te delen, bij te praten met (on)bekenden en innovaties te bespreken.

Wat mag u verwachten

Een middag waarin tal van actuele thema’s waar u vandaag én morgen mee aan de slag kunt aan bod komen. We hebben de programmering opgebouwd rond drie uiteenlopende hoofdthema’s. Vast een tipje van de sluier:

Verlichtingskunde
In dit blok delen we vanuit de  expertteams van NSVV actuele inzichten en onderzoeken rond licht en verlichting en het maken van lichtberekeningen.

Smart city & lighting
De voorzitter van het OVLNL netwerk Smart Lighting over actuele vraagstukken rond nut en noodzaak van connectieve openbare verlichting en conclusies uit het congres De Slimme Stad. TU/e Eindhoven presenteert een visie op inkoop en aanbesteding van smart lighting. Binnenlandse Zaken praat u bij over de toepassingen van artificial intelligence.

Licht en omgeving
In dit laatste blok staat niet het licht maar juist de gebruiker van de openbare ruimte centraal. Aan de orde komt het Utrechts Europees project IRIS met een veilige en smart zebra oversteek en connectieve openbare verlichting waarin diverse sensoren zijn geïntegreerd. En de NSVV praat u bij over verlichting van zebra en voetgangers oversteken. En u wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken van de OVLNL praktijkstudie “hinder door led armaturen”.  Een onderzoek naar een maatlat voor het bepalen van hinder door led-armaturen. CROW/NSVV presenteren de studie naar goede verlichting voor een toegankelijke openbare ruimte.

Het beste van twee werelden

De online bijeenkomst combineert de kracht van live en online. Geen reistijd, geen milieubelasting en toch alle elementen die een bijeenkomst zo waardevol maken:

  • Online schakelen we tijdens de bijeenkomst door naar de live-studio in Utrecht waar de dagvoorzitter diverse gasten aan tafel ontvangt.
  • De voorzitters van de NSVV en OVLNL openen de dag vanuit de studio.
  • Aan tafel komen de directeur van de SOLGU en de wethouder Openbare Ruimte van de gemeente Utrecht.
  • Vanuit de studio in Utrecht wordt het IGOV speldje uitgereikt aan een OVL-er die zich heeft onderscheiden door zich in te zetten voor het vakgebied.
  • Verder is er volop gelegenheid om te netwerken met (on)bekenden via de krachtige Netwerktool.
  • En hoort u meer over waardevolle innovaties van (kennis)partners in de virtuele Expo.

Voor wie?

Deze online bijeenkomst is bij uitstek geschikt voor iedereen die beroepsmatig geïnteresseerd is in licht in de openbare ruimte. Zoals beheerders, beleidsmakers, ontwerpers, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, inkopers, kenniswerkers, leveranciers van producten en diensten, adviesbureaus en meer.

Partner worden?

Wilt u meer weten over de partnermogelijkheden om uw kennis en innovaties te presenteren én interessante contacten te leggen? Informeer dan bij Michael Lucas (mlucas@acquiremedia.nl).

Reserveer direct uw ticket

Houd onze nieuwsbrieven in de gaten voor de actuele informatie over het programma. Het is nu al mogelijk u aan te melden.

Het symposium is gratis toegankelijk voor leden van de NSVV, IGOV overheden, IGOV Innovatie Platform marktpartijen, abonnee Acquire-titel, gepensioneerden en studenten. Voor andere deelnemers bedraagt de toegang € 95,00 exclusief btw per persoon. Via deze link kunt u zich aanmelden.

Graag tot de 22e oktober!