26
Jan
2017

Het jaarlijkse Outdoor lichtcongres met bedrijvenmarkt organiseren we dit jaar in de splinternieuwe Midden Nederland hallen in Barneveld. De NSVV biedt u in één dag een brede kijk op de belangrijkste ontwikkelingen in de Openbare Verlichting. Wij nodigen lichtprofessionals van harte uit hun vragen en kennis te delen.

Richting in verlichting belooft een veelzijdige dag te worden, waarop deelnemers zelf een belangrijke rol spelen. Tijdens het congres presenteren we twee nieuwe richtlijnen : de Praktijkrichtlijn voor Openbare Verlichting (NPR 13201) en de Richtlijn Tunnelverlichting. U hoort alles over de (internationale) ontwikkelingen op het gebied van verlichting in de openbare ruimte.

Interactieve “dome” sessie  

Een belangrijk deel van de dag bent u als bezoeker zelf actief bezig.  Actuele thema’s passeren de revue in interactieve “dome”sessies. Te midden van de standhouders op de bedrijvenmarkt staan de met LED verlichte domes opgesteld. Met deze “Richting in Verlichting” weet u precies waar u moet zijn!

 

Een greep uit de onderwerpen:

  • Nieuwe richtlijnen
  • Parkeerterreinen
  • Sportveldverlichting
  • Gedragscode lichtberekeningen
  • Vervolg minder licht/lichtbeleving i.s.m. OVLNL
  • European Lighting Expert (ELE)
  • Lichthinder
  • Illuminatie

Enkele onderwerpen zijn bedoeld om meningen en ideeën  van professionals te verzamelen waarmee we nieuwe aanbevelingen, richtlijnen en/of andere producten kunnen opstellen die aansluiten bij de belangstelling van de Nederlandse Outdoor verlichtingsmarkt.

Bedrijvenmarkt
Gedurende de gehele dag is er een bedrijvenmarkt waar de koffiebreaks, pauzes en lunch en borrel plaatsvinden. Zo is er ruimschoots aandacht is voor uw product(en) en kan er volop genetwerkt worden.

Link naar het Programma 

Informatie voor bezoekers
Aanmelden via het aanmeldformulier voor bezoekers.

Tarief
NSVV-leden: € 165,- excl.BTW
niet-NSVV leden: € 235,- excl. BTW

Informatie exposanten
Aanmelden via het aanmeldformulier voor exposanten.

Tarief
U kunt uw bedrijf op de bedrijvenmarkt presenteren door middel van een stand van
ca. 12 m2 a € 995,– excl. BTW.