De lichtprofessionals van Kernteam Indoor zijn gespecialiseerd in dag- en kunstlicht, led-verlichting, licht en gezondheid, esthetische verlichting, noodverlichting etcetera. Het team zorgt er bijvoorbeeld voor dat Europese normen worden omgezet naar bruikbare en leesbare publicaties. Ook doet het team onderzoek en organiseert zij bijeenkomsten op het gebied van binnenverlichting. Daarnaast geeft ieder kernteamlid vanuit zijn eigen kennisgebied antwoorden op vragen die leven in de markt.

Vincent Vallenduuk "De NSVV is een netwerk waarin op een ongedwongen manier wordt samengewerkt. Ik lever met mijn kritische en onafhankelijke input graag een waardevolle bijdrage aan inhoudelijke discussies. Zoals bijvoorbeeld de discussie over de verhouding tussen dag- en kunstlicht in gebouwen en architectuur. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij. "Vincent Vallenduuk - Lid Kernteam Indoor

Led is booming

De revolutionaire ontwikkeling van ledverlichting brengt nieuwe dynamiek in de verlichtingswereld. Omdat we als lichtprofessionals dicht op de markt zitten merken we dat er veel onbekendheid is over het belang van goed licht. Ook is er veel onzin verteld door allerlei “led-specialisten” die recent de lichtmarkt hebben betreden. Het kernteam Indoor vindt daarom voorlichting en kennisoverdracht  uitermate belangrijk. Vooral in het bewaken van de kwaliteit van binnenverlichting.

Wat zijn de “Hot Topics” voor 2020?

In 2020 richten wij ons met name op 3 onderwerpen:

  • Human Centric Lighting
  • BREEAM-NL
  • Wet- en regelgeving daglicht

Wie zijn wij?

Juliette van Duijnhoven (voorzitter) Mark Laponder Geertje Hazenberg
Drs. Ing. Rob van Beek Ing. Jan – Pieter Heimgartner Ir.  Vincent Vallenduuk
Leo van den Broeke Ing. Jan Nicolai Rienk Visser
Ronald Gronsveld